A Thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. tesztmérnököt keres!

A thyssenkrupp cég 80 országban képviselteti magát közel 150.000 alkalmazottjával. Magyarországon a A liechtensteni központú thyssenkrupp Components Technology budapesti leányvállalata 1999 óta foglalkozik személyautók elektromos kormányrendszerének fejlesztésével, a cégcsoporton belül egyedüli elektronikai és szoftverfejlesztési kompetenciaközpontként működik.
 

A folyamatos budapesti bővülés mellett a cégcsoport 2012 óta vidéki helyszínekkel is erősíti magyarországi jelenlétét. Győrben a thyssenkrupp Automotive Systems alváz-specialistái már 2013 óta komplett futóműveket állítanak össze az Audi Hungária Motor Kft. részére just-in-sequence rendszerben. 2016-ban Jászfényszarun két újabb üzemmel bővült a cégcsoport, ahol kormányművek és hengerfejbe integrált vezérműtengelyek gyártása folyik 2018-tól.

2018-tól mintegy százezer négyzetméteres telephelyen a thyssenkrupp debreceni csavarrugó- és stabilizátor üzeme szolgálja ki a neves autóipari vállalatok igényeit, a legmagasabb technológiai körülmények között készült termékeivel.

A cég a debreceni telephelyére keres laboratóriumba tesztmérnököt.

6769