Duális Anyagmérnök MSc

A négy féléves mesterképzés során olyan mérnökök képzése a cél, akik az anyagok (például fémek és ötvözeteik, kerámiák és szilikátok, polimerek és műanyagok) szerkezetével, tulajdonságaival, viselkedésével foglalkozó alaptudományokban szerzett ismereteik birtokában képesek a technológiák tervezésére, működtetésére, kutatási-fejlesztési feladatok ellátására. 2017. szeptemberétől az anyagmérnök mesterképzés (vegyipari technológia specializáción) duális formában is indul!

Választható Anyagmérnök MSc specializációink és a szerződött duális partnerek

Vállalatokhoz jelentkezni az egyes specializációkon belül, az adott vállalatot kiválasztva lehet!

A Vegyipari technológia szakirány azon túl, hogy megteremti az ezen a specializáción végzett BSc hallgatók továbbképzésének lehetőségét, továbbtanulási lehetőséget kínál mindazoknak, akik a vegyipar, a műanyagipar, a környezetvédelem, az élelmiszeripar és az egészségügy kémiai technológiai feladatainak megoldásával foglalkoznak vagy később szeretnének foglalkozni.

A specializáció duális kapcsolattartója:

Dr. Fejes Zsolt

E-mail: zsolt.fejes@gmail.com

Duális partnertvállalataink a szakon

Amennyiben még nem vagy egyik specializáció iránt sem elkötelezve, akkor nézd meg a partnereinket, és a szimpatikus cégek alapján válassz specializációt a képzésedhez!

Kapcsolat

Mende-Tokár Monika

Email: monika.tokar@uni-miskolc.hu

Telefon: 0646/565 – 111 Mellék: 17-36