A Szilikátipari Tudományos Egyesület pályázati felhívást hirdet

Diplomamunkák díjazására!

A Szilikátipari Tudományos Egyesület diplomadíjat adományoz. A diplomadíj odaítélése a kiemelkedő szakmai színvonalú diplomamunkák (szakdolgozatok), illetve alkotóinak anyagi és erkölcsi elismerését, valamint a kezdő szakemberek körében a Szilikátipari Tudományos Egyesület tevékenységének megismertetését, annak munkájába történő bevonását szolgálja.

A diplomadíjra pályázatot a felsorolt oktatási intézmények minden nappali és esti tagozatos hallgatója benyújthat, ha a diplomamunka (szakdolgozat) 2016. április 1. után került megvédésre és az SZTE szakterületeibe (lásd: www.szte.org.hu / szakosztályok) tartozó építőanyagokkal foglalkozik.

Fentieken túl az a diplomamunka adható be a pályázatra, amely az oktatási intézménytől legalább jó (4-es) minősítést kapott.
Az SZTE minden pályázónak egy évig ingyenes tagságot adományoz, a pályázat keretében pedig összesen három diplomamunkát (szakdolgozatot) jutalmaz.

Pályadíjak:

I. díj:      75 000 Ft
II. díj:    50 000 Ft
III. díj:   25 000 Ft

A pályázathoz csatolni kell a pályázói Adatlapot, a diplomamunka egy oldalas összefoglalóját, valamint a bírálatokat.

A pályázatot e-mailen kell a Szilikátipari Tudományos Egyesülethez benyújtani.

E-mail cím: info@szte.org.hu

A pályázat benyújtási határideje: 2019. március 31.

Az eredményhirdetésre az SZTE küldöttgyűlésén kerül sor, amely 2019. május 14-én, 14 órakor kerül megtartásra. Ezen a rendezvényen a pályadíjat nyert hallgatóknak pályázatukat előadás keretében elő kell adniuk. Ezen kívül két évig ingyenes tagságot kapnak a SZTE-től.

A díjat nyert hallgatók diplomamunkájuk fontosabb eredményeit cikk formájában az Egyesület szakmai lapjában, az Építőanyag c. tudományos szakmai folyóiratban is leközölhetik.

A Szilikátipari Tudományos Egyesület pályázati felhívása részletesen megtekinthető a Pályázati felhívás dokumentumban.

6536